Житель Павлограда постав перед судом за звинуваченням власної дружини: за словами жінки, чоловік безпричинно влаштував сварку, під час якої матюкався і погрожував їй вбивством. Про це стало відомо з матеріалів Єдиного держреєстру судових рішень.

Суд, вислухавши позивачку, вирішив, що мало місце домашнє насильство психологічного характеру, а потерпіла отримала психологічну травму. У зв'язку з цим чоловіка-бешкетника було вирішено покарати штрафом у 170 грн, тим більше, що свою провину він визнав і розкаявся в скоєному.

Як повідомляв раніше Знай.uа напився до чортиків: дніпровський мажор на Porsche вилетів на трамвайні колії, дике відео

Також Знай.uа писав про те, що прокляте шосе: в Європі розбилося два автобуса з українцями, очевидці розповіли про дивні знаки.

Нагадаємо, що на Франківщині з'явився новий рейс автобусів. Із села Підлужжя і на вулицю Набережну буде курсувати два транспортних засоби.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще