Місцева влада Дніпра має намір знести майже 30 гаражів у місті.

Міська рада Дніпра збирається надати дозвіл на знесення 29 гаражів у різних куточках міста. Відповідний проєкт з'явився на сайті виконкому.

У документі зазначено, що демонтувати гаражі збираюся на прохання Інспекція з питань благоустрою Дніпра. Інспекція звернулася до міської влади Дніпра з проханням знести 30 металевих гаражів.

Про знесення гаражів мають незабаром повідомити власників. Для того, щоб вони знесли свої споруди чи домовитися про сплату щомісячних штрафів.

Повний перелік гаражів, які підлягають під знесення:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що українські автолюбителі часто встановлюють різноманітні поліпшення в свої машини. Наприклад, щоб поліпшити видимість на нічній дорозі, власники авто змінюють звичайні лампи в фарах на ксенонові.

Також Знай.uа писав, що оформлення "біометрії" піднесе сюрпризи: що необхідно знати українцям і які зміни на них чекають.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що названо найпопулярніші вживані авто, які купували українці.