Під будівлею другого гуртожитку НТУ "Дніпровська політехніка" в суботу, 5 жовтня обвалився асфальт. Через це будинок на кілька сантиметрів пішов під землю.

По всьому гуртожитку почалися крики і галас. Деякі не відразу повірили в те, що сталося. Деякі ж відразу почали збирати свої речі, щоб швидко евакуюватися. Через годину вже всі, хто знаходився в будівлі стояли на вулиці.

Всіх студентів повинні були розділити по найближчих гуртожитках, але сталося так, що місць виявилося замало. Тому багатьом довелося шукати місце в першому гуртожитку університету, де можна було б розгорнути матрац.


Також студентів прихистив і п'ятий гуртожиток, як кажуть студенти туди потрапили справжні щасливчики. Адже їх деяким колегам по нещастю найближчі кілька днів доведеться жити пліч-о-пліч з грибком на стінах. Адже деякі кімнати в 1-му гуртожитку виявилися абсолютно непридатними для життя. У них голі стіни з цвіллю, і до того ж в них холодно.


При цьому безліч студентів залишилися ні чим, адже більшість речей залишилися в аварійному гуртожитку.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що одеситів "переселили" на смітник: смердючі відходи і армія бездомних, перлину моря не впізнати

Раніше портал "Знай.uа" писав, що Одеса задихається через море: зелена вода, сміття і смердючі пляжі, - кадри тотального свинства

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі відомий бульвар тоне у смітті: "Не по-французьки".