На Азовському морі під час святкування весілля сталася жахлива трагедія. Свято закінчилося похоронами.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

В курортному Генічеську весілля закінчилося жахливою НП. У самий розпал святкування батько нареченої пішов, щоб встановити феєрверк. Він відійшов недалеко від ресторану, і в цей момент проїжджав автомобіль, який і збив чоловіка.


На місце події терміново прибула бригада швидкої допомоги, але їм довелося лише констатувати смерть. Від безлічі отриманих травм нещасний помер на місці пригоди.

Як з'ясували правоохоронці, за кермом автомобіля був місцевий житель. За його словами, він просто не помітив перехожого через те, що на цій ділянці дороги немає освітлення. Зараз правоохоронці встановлюють усі деталі та обставини події. Ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині сталася масштабна ДТП за участю маршрутного таксі. Про це повідомляє інформаційний портал "Перший Криворізький"

Як повідомляв портал Знай.uа, за надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще