Згідно з регламентом опалення у багаторазових будинках повинні включити, коли середньодобова температура повітря протягом трьох днів триматиметься на рівні +8 градусів. Незважаючи на те що за вікном погода ще дуже мінлива, Дніпро на 100% готове до опалювального сезону.

Про це повідомив директор КП "Теплоенерго" Андрій Клименко, передає "Мост-Дніпро".

Директор "Теплоенерго" розповів, що як тільки середньодобова температура три дні протримається на позначці +8, протягом 1-3 діб тепло надійде в дніпровські будинку. У минулому році опалювальний сезон у Дніпрі почався 1 листопада.

"На сьогоднішній день підприємство на 100% готове до опалювального сезону. Паспорт готовності підписаний, укладені всі відповідні договори", - розповів Андрій Клименко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Климнко розповів, що середній тариф за лічильниками за тепло становить 22-24 грн за 1 кв. м. без лічильника - близько 43 грн за 1 кв. м. На даний момент 96% дніпровських будинків обладнані лічильником.

Також директор "Теплоенерго" згадав і про заборгованість, на сьогоднішній день вона складає 1 млрд гривень.

Нагадуємо, що вчора мер Харкова Геннадій Кернес підписав розпорядження про те, що в першій столиці опалювальний сезон розпочнеться 15 жовтня.

Як повідомляв раніше Знай.uа на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Також Знай.uа писав про те, що хто залишиться без субсидій: у Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.