Ні для кого не секрет, що Анна Алхімова одна з найскандальніших блогерів Instagram. За її життям спостерігають близько 550 тисяч передплатників.

Ганна часто епатує своїми нарядами і не боїться показувати себе такою, яка вона насправді. З чоловіком Олександром вони виховують маленького синочка, а пара завжди була прикладом для наслідування багатьом. Адже дівчина не раз розповідала і показувала, який турботливий у неї чоловік.

Відома блогерка розлучилася з чоловіком.

Але Анна Алхім приголомшила своїх фанів несподіваною новиною, що вона розлучилася зі своїм благовірним. Про це, природно, вона і написала на своїй сторінці в соціальній мережі.

"Як би сумно це не звучало, але ми з Сашею дійсно розлучилися, і більше не живемо. Ми в дружніх відносинах, виховуємо нашого сина. Але наші шляхи розійшлися по життю, тепер у кожного свій. Прошу не влаштовувати срач в коментарях і ставитися з повагою! Не вам судити", — написала вона на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пара виховує дитину.

Крім того, скандальна блогерка написала, що вони залишилися друзями і разом виховують дитину.

Нагадаємо, що на своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що Приватбанк відзвітував про рекордну прибутку, яка стала новим досягненням усієї банківської системи України.