Водоканал у Кривому Розі придумав креативний спосіб, як домогтися від містян погашення заборгованості за водопостачання.

Відповідна інфографіка з'явилася на Telegram-каналі КП "Кривбассводоканалу".

Водоканал в Кривому Розі придумав "веселий" спосіб, як домогтися повернення заборгованості від містян. Вони створили інфографіку на якій зобразили людини, що несе камені. Кожен камінь позначає конкретний район міста, і на ньому написана сума заборгованості. Також на фото працівники "Кривбассводоканалу" попросили зняти з них ярмо заборгованості.

Заборгованість у Кривому Розі


Варто відзначити, що станом на 1 жовтня 2019 року заборгованість мешканців Кривого Рогу за водопостачання становить 411 млн 681 тис. грн. Комунальники просять усіх сплатити свої борги.

Нагадуємо, що у вівторок було підписано розпорядження про початок опалювального сезону в Харківській області. Але коли саме він почнеться — залежить від погоди.

Як повідомляв раніше Знай.uа на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що хто залишиться без субсидій: у Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.