14 жовтня в Україні відзначають День захисника України у зв'язку з цим по різних містах країни пройдуть різні святкування, і Дніпро не став винятком.

О 10:00 біля Дніпропетровської обласної державної адміністрації розпочнеться традиційний марш Захисників України. В марші візьмуть участь військові, ветерани АТО, рятувальники і поліцейські.

Колона попрямує до найбільшого прапора України поряд з історичним музеєм. Тут буде встановлена сцена, де відбудеться святковий концерт.

Також святкування відбудеться і на оглядовій алеї парку Шевченка та площі Героїв Майдану. А в парку Глоби проведуть лицарський турнір.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В 15:00 поруч з будівлею Дніпропетровської ОДА відбудеться акція протесту "Віче Ні капітуляції!".

На Фестивальному причалі Дніпра з 12 по 14 жовтня пройде фестиваль ковальського мистецтва "Koval Fest".

Нагадаємо, що з приходом осені на вулиці стало вже досить холодно так що тривалих прогулянках на якийсь час можна забути. Адже ви ризикуєте не тільки сильно замерзнути, а й простудиться.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах