На Дніпропетровщині невідомі підірвали банкомат "Креді Агріколь Банку".

Про це повідомляє Інформатор.

В ніч на 11 жовтня неподалік від Дніпра в селі Миколаївка підірвали банкомат "Креді Агріколь Банку". Цей банкомат знаходився в будівлі сільської ради. Невідомі підірвали його близько 2:00 ночі.

Під Дніпром підірвали банкомат

Правоохоронці розповіли, що в банкомат запустили газ, внаслідок чого сталося замикання і апарат буквально розірвало. Після цього зловмисники забрали касети з грошима, сіли в автомобіль і зникли в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент правоохоронцям не вдалося встановити особи злочинців. Також невідома і сума, яку вони викрали. Зараз правоохоронці з'ясовують усі деталі та обставини події.

Нагадаємо, що українців попередили про аферу, якою користуються контори за оформленням швидких кредитів.

Як повідомляв портал Знай.uа , міністр фінансів Оксана Маркарова прийшла на допит в Державне бюро розслідувань. У справі її допитують як свідка у справі про націоналізацію Приватбанку.

Портал Знай.uа писав, що на Прикарпатті за останній місяць почастішало звернень в міліцію з приводу шахрайства.