На відміну від усієї країни, жителі міста Дніпро зможуть побачити сьогодні на небі хмари, але це не зіпсує загальної погодної картини 13 жовтня.

Жителям області можна сьогодні без побоювань маринувати шашлики та планувати недільний відпочинок, адже сьогодні пообіді над Дніпром сяятиме сонце та кликатиме мешканців на природу.

Нічна температура 13 жовтня триматиметься на позначці у плюс 12 градусів Цельсія аж до ранку. Небом снуватимуть хмари, але вже в обід над областю запанує сонце і розігріє повітря до 20 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дніпром сьогодні гулятимуть південно-західний та західний вітри із силою подиху в 5 - 7 метрів за секунду. Також можливі пориви.

В цей день відзначається пам'ять Михайла, першого митрополита Київського.

У народі був поширений цікавий звичай: в день Михайла молоді баби спалювали свої солом'яні ліжка — хто в печах, хто в стодолах. Цьому дійству надавали містичного значення: нібито такий обряд зберігає від недоброго ока.

На Михайла було також прийнято купати дітей на порозі. Вважалося, що це захистить їх від хвороб взимку.

Народні прикмети 13 жовтня.

Якщо сніг випав, то зима ще не скоро настане.

Якщо журавлі відлетіли, зима буде рання і холодна.

Білка чисто вилиняла – до гарної зими.

Побачити вранці мороз на вікнах – до приходу гостей.

Сухий сніг випав – до врожайного літа.

Блідий місяць в тумані – до негоди.

Нагадаємо, що протягом дня температура буде літньою

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики склали прогноз погоди

Також Знай.ua писав про те, що у неділю відзначається важливе церковне свято