У Дніпрі відпочивальники перетворили косу на Самарі на справжнє сміттєзвалище.

Про це повідомляє Інформатор.

Улюблені місця дніпрян для відпочинку можна вичислити по характерному сміттєвого сліду, запаху горілого пластику і залишками вогнищ. Одним із таких місць є пляж біля річки Самара на вулиці Малиновського.

Один із місцевих рибалок розповів, що тут дуже рибне місце. Саме тому сюди їдуть рибалки зі всього міста.

Рибак Валентин


"Ось тільки останнім часом, тут стало вже занадто засмічено — купки пластику на траві, поліетиленові пакети у воді, спалена трава. В останній раз я вивіз звідти кілька пакетів сміття — це нескладно", — розповів рибак Валентин.


Варто відзначити, що крім полян, які потопають у смітті, під загрозою і акваторія. Вона також вся в поліетиленових пакетах і пластикових пляшках.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Пам'ятайте, що майбутнє нашої планети безпосередньо залежить від кожного з нас. Адже зберегти природу в чистоті не так вже й складно, потрібно просто донести сміття до найближчої урни. Не потрібно викидати сміття в річку і на галявини. Потурбуйтеся про свою безпеку, безпеку тварин і планети.

Нагадаємо, що озеро і пляж на Дніпрі жителі самі перетворюють на смітник – сюди звозиться весь непотріб, скоро відпочивати просто буде ніде.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.