Дніпровська картопля незабаром буде на вагу золота, ціна на цю культуру в місті постійно скаче.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше Місто".

У цьому році як ніколи зросла ціна на картоплю. Багато хто пов'язує це з неврожаєм "другого хліба" у цьому році, однак точної причини ніхто назвати не може.

Ціна картоплі на ринках Дніпра

Ціна на ринках


На ринках ціна, немов під копірку – 17-18 грн. Є навіть по 20 грн. Продавці кажуть, що в Україні зараз картоплі практично немає, тож довелося їхати закуповуватися в Білорусію.

Ціна на картоплю в супермаркетах Дніпра

найдешевший картоплю в Дніпрі


Навіть в супермаркетах ціна на цю культуру постійно скаче. Вона то збільшується то падає, і ніхто не знає, скільки вона буде коштувати завтра. Особливо в період, коли городяни почали запасатися картоплею на зиму ціна невблаганно поповзла вгору.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Середня ціна в супермаркетах


Найдешевшу картоплю вдалося виявити в супермаркеті "Варус". Ціна 9,95 грн. Але на вигляд ця картопля відверто кажучи, не дуже, і їсти таку немає особливого бажання. Навіть по зовнішньому вигляду можна зробити висновок, що там половину викинеш, а значить, заплатиш, як мінімум, 20 грн/кг.

В середньому ціна на картоплю в дніпровських супермаркетах складає 15,80 грн.

Нагадаємо, опалювальний сезон 2019: українці заплатять за тепло навіть без батарей

Як повідомляв Знай.uа оформити субсидії стало простіше: як подати документи в два кліка".

Також Знай.uа писав, що зміниться для українців у жовтні: субсидії, податки, скасування дрібних грошей та інше.