У Дніпрі сталася ДТП, чоловік на ВАЗ влетів у стовп. Рятувальникам довелося діставати постраждалого з авто.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок, 15 жовтня, на Зоряному бульварі ВАЗ на швидкості влетів у стовп. На місце події прибув наряд поліції, бригада швидкої допомоги, а також рятувальники. Цей інцидент стався біля ТЦ "Дафі".

Правоохоронці розповіли, що удар був настільки сильним, що автомобіль вжало в стовп. Через це водій не зміг самостійно вибратися з машини, тому довелося вдаватися до допомоги рятувальників.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Постраждалий отримав травми різної тяжкості, його довелося госпіталізувати в найближчу міську лікарню. Медики розповіли, що в результаті аварії чоловік отримав забій грудної клітини і забиття.

На даний момент невідомо, чому чоловік на ВАЗ влетів у стовп. Зараз всі причини та обставини події з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині сталася масштабна ДТП за участю маршрутного таксі.

Як повідомляв портал Знай.uа , за надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.