У Дніпрі маленький пухнастик впав у вигрібну яму і не міг звідти вибратися.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

У Дніпрі в Службу порятунку надійшов виклик від небайдужих городян, повідомлялося, що маленьке кошеня провалилося у вигрібну яму і не могло вибратися самостійно. Цей інцидент стався на вулиці Катерини Мессарош.

У Дніпрі кошеня провалилося у вигрібну яму

На місце події оперативно прибили рятувальники ДСНС. Рятувальники встановили що котик потрапив у вигрібну яму і не може вибратися самостійно. Рятувальники за допомогою підручних матеріалів дістали маленького котика. Зараз кошеня передали власнику, його життю і здоров'ю на даний момент нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.ua писав, він так цього не залишить: в мережі показали самого мстивого кота у світі, відео.

Нагадаємо, що в Китаї сталася цікава історія. Так, один з відвідувачів зоопарку міста Ухань провінції Хубей зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру.