У Дніпрі вже другий місяць шукають безвісти зниклого чоловіка, який пішов з дому і досі не повернувся.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Дніпропетровській області.

У Кривому Розі два місяці розшукують зниклого чоловіка. Відомо, що 09.07.2019 він вийшов з будинку, але він до цих пір так і не повернувся. На зв'язок він не виходив, так як його телефон відключений. Куди він міг податися - невідомо.
Рідні зниклого просять надавати будь-яку інформацію про місцезнаходження чоловіка.


Особливі прикмети: зріст 165-168 см, середньої статури, волосся темне, коротке. Також між великим і вказівним пальцями у нього є татуювання у вигляді літери "Т". Чоловік був одягнений у військову форму.

Якщо ви бачили цього чоловік чи знаєте щось про його місцезнаходження прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або за номером телефону: 92-49-09, 067-568-90-09.

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.uа, у Кілії Одещині мати трьох дітей пограбувала церква.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Знай.uа писав, що на Прикарпатті вчителька з Калуша винайшла новий метод, як зацікавити учнів математикою.