На Дніпропетровщині жителі багатоквартирних будинків протестують проти початку опалювального сезону.

Про це повідомляє інформаційний портал 0564.

У Кривому Розі безліч багатоквартирних будинків відмовилися від подачі тепла. Головний інженер КП "Криворіжтепломережа" Єрін Олександр розповів, що на сьогодні 25 котелень підприємства вже в роботі, до кінця дня 16 жовтня планували запустити ще 11 котелень, в тому числі і "великі котельні".

Велику кількість будинків відмовляються від подачі тепла


Але незважаючи на повну готовність котелень до опалювального сезону ряд будинків категорично відмовляються тепла. Вони аргументують це тим, що на даний момент на вулиці плюсова температура. Через це у теплогенеруючого підприємства вийде близько 60% тепловтрат.

На даний момент Криворіжтепломережа подала тепло в усі лікарні, тепло вже подали у 26 загальноосвітніх установ, 47 дитсадків та позашкільних установ. Інші навчальні заклади планують підключити до кінця тижня.

Нагадуємо, що вчора повідомлялося про те, що опалювальний сезон у Харкові почався: підключають до теплом школи, лікарні та інші соціальні об'єкти’об'єкти першої черги.

Як повідомляв раніше Знай.uа на що українці готові, щоб не втратити субсидію: розлучення і довіреності заради комуналки

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що хто залишиться без субсидій: у Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.