Осінь - це воістину казкова пора, адже сама природа розмальовує дерева в різні кольори. Це чаклунство ні з чим не порівняти. А вранці під ковдрою туману осіннє місто здається ще таємничішим, передає Інформатор.

Поки на вулиці тепла золота осінь встигніть вийти на прогулянку в парк та насолодитися казковим часом. Адже зовсім скоро міські вітрини прикрасить морозний візерунок і гірлянди.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Особливо грна прогулянка з самого ранку, адже повітря набагато чистіше і людей практично немає. Тому ви зможете залишитися один на один з собою, зі своїми думками і осіннім містом.

Нагадаємо, що ззовсім скоро Дніпро накриє хвиля магнітних бур. Метеочутливим людям краще підготуватися до цього, щоб мінімізувати їх вплив на організм.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається.

Ще Знай.ua писав, чвосени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори.