У Дніпрі відпочивальники перетворили косу на Самарі на справжнє сміттєзвалище.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новини Дніпра"

Улюблені місця дніпрян для відпочинку можна вичислити по характерному сміттєвого сліду, запаху горілого пластику і залишками вогнищ. Одним із таких місць є пляж біля річки Самара на вулиці Малиновського.


Один із місцевих рибалок розповів, що тут дуже рибне місце. Саме тому сюди їдуть рибалки зі всього міста. Але останнім часом тут стало надто брудно. Він уже не одноразово самостійно вивозив звідси пакети зі сміттям.

Варто відзначити, що крім полян, які потопають у смітті, під загрозою і акваторія. Вона також вся в поліетиленових пакетах і пластикових пляшках.


Пам'ятайте, що майбутнє нашої планети безпосередньо залежить від кожного з нас. Адже зберегти природу в чистоті не так вже й складно, потрібно просто донести сміття до найближчої урни. Не потрібно викидати сміття в річку і на галявини. Потурбуйтеся про свою безпеку, безпеку тварин і планети.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що озеро і пляж на Дніпрі жителі самі перетворюють на смітник – сюди звозиться весь непотріб, скоро відпочивати просто буде ніде.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.