Не встигнемо озирнутися, як Дніпро заповнить передноворічна метушня. Все місто буде сяяти різними ліхтариками і гірляндами. Щоб дніпряни не провели всю зиму вдома місцева влада подбали про безкоштовну розвагу для містян.

Так, у Дніпрі з'явиться безкоштовна ковзанка, вона буде розташована на площі Героїв Майдану. Ця розвага припаде до смаку багатьом жителям Дніпра. Для того, щоб містянам було комфортніше проводити час на ковзанці біля неї встановлять 5 біотуалетів і 2 контейнера для сміття.

Також, щоб уникнути неприємних ситуацій, біля ковзанки постійно чергуватимуть медики та поліція. Варто зазначити, що на час дії ковзанки автостоянка, розташована на площі, тимчасово припинить роботу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомили, що в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах