На Дніпропетровщині переселенка з Донбасу живе на вулиці і в'яже шкарпетки.

Про це розповіла Ганна Целуйко у соціальній мережі.

У Нікополі на вулиці живе переселенка з Донбасу Валентина Миколаївна. Вона втекла сюди від війни, але їй не було де залишатися і коштів на житло теж не було. Коли її вигнали з медичного закладу вона оселилася на вулиці.


Щоб хоч якось заробити на їжу Валентина Миколаївна взялася плести шкарпетки і продавати їх. Коли у неї діагностували туберкульоз, її відправили на стаціонарне лікування в місцевий тубдиспансер. Але коли його закрили вона знову оселилася на вулицях міста.

Місцеві чиновники стверджують, що Валентина Миколаївна відмовилася переселятися в інші медичні установи і приміщення, що пропонують волонтери. Також місцеві чиновники стверджують, що хвороба жінки може бути вкрай небезпечна для людей.

Нагадаємо, що в Одесі нагодували десятки голодних людей: теплі кадри, які змушують повірити в добро

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Одесу окупували безпритульні, люди підняли тривогу: Труханова "подобається", відео

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів