На Дніпропетровщині невихований водій маршрутки образив матір загиблого воїна АТО, яка хотіла скористатися пільговим проїздом.

Про це написала постраждала Галина Кузьменко у соціальній мережі Facebook.

Жінка розповіла, що вона мала намір проїхатися в маршрутному таксі №244, яке слідує з Підгороднього в Дніпро. В маршрутці вона хотіла скористатися пільговим посвідченням, яке видають сім’ям загиблих на сході українських військових.


Але коли водій побачив посвідчення, то наче озвірів. Він почав ображати жінку і лаятися, хоча ніяких підстав для цього не було. Жінка лише хотіла скористатися своїм законним правом на пільговий проїзд

"Ти в АТО служила? Ну і що, що твій син загинув. С*ка, бл**ь, знав би, не зупинився. Пиши скаргу, я не боюся нікого”, – пише жінка.

Постраждала розповіла, що хотіла зняти свого кривдника на камеру, але він прикривав її рукою. Тож жінці лише вдалося зафіксувати номерний знак маршрутного таксі – АЕ 1867 ЕМ.


Галина Кузьменко розповіла, її син воював у батальйоні “Дніпро-1”, він помер від важких поранень, отриманих в Іловайську.

Користувачі соціальної мережі не на жарт розлютилися після цієї історії. А деякі навіть запропонували жінці допомогу з проїздом в Дніпро на своєму авто.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадуємо, що на минулому тижні у Харкові черговий водій маршрутки “відзначився” хамством на адресу пасажирів-пільговиків.

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількость ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.