Сьогодні з подачі Філатова депутати Дніпровського міськради безкоштовно віддадуть у користування компанії ROSHEN частину міської землі.

Про це повідомив Олександр Дубинський в соціальній мережі.

Так, сьогодні, 23 жовтня на сесії Дніпровської міськради депутати віддадуть у тимчасове користування компанії ROSHEN ділянку міської землі за адресою площа Героїв Майдану для встановлення там ковзанки.


"Вибори закінчилися, Порошенко програв. Але Боря Філатов ніяк не відірветься від його попи. Сьогодні з подачі Філатова депутати Дніпровськї міськради безкоштовно віддадуть у користування ROSHEN частину міської землі. За заявою активістів відкрито кримінальне провадження", - написав Дубинський.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто відзначити, що це місце під ковзанку міська влада віддає компанії ROSHEN не вперше. Роком раніше на цьому ж місці компанія вже розміщувала ковзанку.