У Дніпрі лікар розповів, як правильно вакцинуватися і чи є шкода від щеплень.

Про це повідомляє Інформатор.

Дніпровський лікар-інфекціоніст Андрій Осадчий розповів про те, чи є небезпека в щепленнях та їх відсутності.


Щеплення від грипу

Андрій Осадчий впевнений, що тільки вакцина від грипу може послужити захистом від важкого перебігу грипу та можливих ускладнень від нього. Тому що від грипу як гострої вірусної інфекції не допоможуть ніякі бабусині методи. Тільки вакцинація може попередити зараження людини грипом.

Протипоказання для вакцини

Медик розповів, що загальними протипоказаннями є наявність в історії конкретного пацієнта алергічних реакцій або токсичних реакцій на введення попередньої дози конкретної вакцини.

Другим протипоказанням є алергія на компоненти, що входять до складу вакцини. Третім – гостре захворювання або загострення хронічного захворювання безпосередньо перед вакцинацією.

Що веде за собою відмова від вакцини

Андрій Осадчий розповів, що після вироблення колективного імунітету пройшло вже дуже багато часу. Саме тому ми зараз можемо стикатися з такими захворюваннями про які давно забули(приклад дифтерія). Поодинокі такі випадки переростають у спалах, а спалах – в епідемію. Тому настільки важлива вакцина, ви збережете не тільки своє здоров'я, але і здоров'я оточуючих.

Але все ж вакцинація не дає 100% гарантії, що людина не захворіє на цю хворобу. Але захист від тяжкого її перебігу та ускладнень вакцинація забезпечує.

Разговор с врачом [S02 E10] Андрей Осадчий

Разговор с врачом [S02 E10] Андрей Осадчий Поговорим о прививочках! Сегодня у нас в гостях врач-инфекционист Андрей Осадчий. Расспросим у него как выбирать вакцину, можно ли приобрести ее в аптеке и вакцинироваться самостоятельно. Есть ли опасность в прививках и их отсуствии. Все это и многое другое сегодня в 18:00 в передаче "Разговор с врачом" на волнах радио Информатор FM 107.3

Geplaatst door Zabeba.li op Dinsdag 22 oktober 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що небезпечна хвороба косить запорожців: 10 людей в лікарні, два летальних випадки, повідомляють в Запорізькому обласному лабораторному центрі

Знай.uа писав, що в Вінницькій області минулого тижня до медиків з симптомами на грип і ГРВІ звернулося 7 тисяч чоловік.