У Дніпрі кілька тижнів тому відбулося просідання гуртожитку №2 "Дніпровської політехніки". Через це всіх студентів довелося терміново евакуювати.

Для того, щоб усунути наслідки аварійної ситуації з гуртожитком № 2 дніпровська міськрада прийняла рішення виділити для цього грошову допомогу. Так, на 49-й черговій сесії дніпровські депутати вирішили виділити для відновлення гуртожитку 870 тисяч гривень.


Про необхідність саме такої суми повідомило керівництво навчального закладу. За допомогою цих коштів у гуртожитку №2 ліквідують наслідки аварійної ситуації, яка сталася кілька тижнів тому. А також за ці гроші університет має намір поліпшити побутові умови студентів і викладачів, яких переселили з будівлі.

Нагадаємо, що дніпровських студентів, які мешкали в аварійному гуртожитку впустять, щоб забрати свої особисті речі.

Раніше портал "Знай.uа" писав, , що під будівлею другого гуртожитку НТУ "Дніпровська політехніка" в суботу, 5 жовтня обвалився асфальт.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що місцеві влади Дніпра прийняли рішення надати матеріальну допомогу студентам, які проживали в просевшем гуртожитку.