У Дніпрі пес вже другий тиждень чекає на зупинці свого господаря. Відданість дніпровського Хатіко вразила все місто.

Про це в Facebook-групі "Райончик" написала дніпрянка Вікторія Черечеча.

У Дніпрі вже другий тиждень пес на вулиці Калиновій чекає свого господаря. Жінка розповіла, як пес сидить на одному і тому ж місці і визирає людей, які виходять з транспорту в надії знайти свого господаря.


Вікторія Черечеча розповіла, що цей пес абсолютно не схожий на бродягу, адже він доглянутий і дуже доброзичливий. Дніпрянка припустила, що найімовірніше пес загубився і тепер не може повернутися додому, так як не знає дороги.

"Може хтось шукає? Видно, що породиста вівчарка, доглянута, доброзичлива, швидше всього нещодавно загубилася. Пес ходить, шукає господаря, стоїть на зупинці й визирає людей, які виходять з транспорту", — розповіла дніпрянка Вікторія Черечеча.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , дівчина випадково зняла на камеру демонічного пса: він ховається в тіні і схоже я застала його зненацька.

Також Знай.ua писав, він так цього не залишить: в мережі показали самого мстивого кота у світі, відео.

Нагадаємо, що в Китаї сталася цікава історія. Так, один з відвідувачів зоопарку міста Ухань провінції Хубей зняв на камеру собаку, яка вільно розгулювала по вовчому вольєру.