У кінці жовтня в Дніпрі варто очікувати перші заморозки, так що у вас ще є час утеплитися.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст Дніпро".

Так, начальник Дніпропетровського регіонального центру гідрометеорології Василь Гринчак розповів, що перші заморозки на Дніпропетровщині варто очікувати вже 31 жовтня.


Також синоптик зазначив, що найближчі три дні в регіоні збережеться тепла погода. Опадів в цей період не передбачається. На території всієї Дніпропетровщини буде хмарно з проясненнями, без опадів. Але також синоптик зазначив, що вночі й у першій половині дня буде туман.

Василь Гринчак розповів, що містянам не варто боятися туманів, які накрили місто останнім часом. Таке природне явище абсолютно нормальне для цього періоду осені. Це пов'язано з тим, що на охолоджену територію зайшло тепле вологе морське повітря, саме це і створює туманність.

Нагадаємо, що незважаючи на ясну ніч, ранок у Києві – похмурий і туманне. Хмари не покинуть небо до самого вечора.

Як повідомляв раніше Знай.ua погода на початок тижня: жовтневе літо намертво вчепилося в Україну

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Вінниця перетворилася на туманний Альбіон, моторошно і чудово: фото.