На Дніпропетровщині подружня пара відзначила Благодатне весілля-70 років спільного життя.

Про це написала онука подружжя Ірина Логвиненко в соціальній мережі Facebook.

У Дніпропетровщині, 23 жовтня жителі Діївки відсвяткували 70-річчя весілля. Дівчина розповіла, що її бабусі 92 роки, а дідусеві 98. Вчора вони відзначали Благодатне весілля. Такий знаменний день прийнято відзначати в колі близьких і рідних.

"У нас сьогодні свято. Мої дідусь і бабуся святкують 70 років з дня весілля. Тобто благодатне весілля. Хочу їм побажати їм здоров'я і сказати спасибі за їхню турботу", - написала онука винуватців торжества.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі мережі радо сприйняли таку новину і пораділи за подружжя. Їм бажали багато здоров'я і ще довгих років щасливого життя.

Нагадаємо, раніше еротичний гороскоп на 18 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Козерогам потрібна медитація, Близнюки замечтаются.

Також Знай.ua писав, що Венера в Скорпіоні: які труднощі чекають кожен знак Зодіаку самий непередбачуваний період року.

Знай.ua повідомляв про східний гороскоп на 2020 рік: кому Щур принесе неземну любов і валізи грошей.