У Дніпрі сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Вранці очікується дрібний дощ. Друга половина дня пройде без опадів.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в п'ятницю, 25 жовтня вологість повітря в Дніпрі складе від 74 до 100 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 9 до 13 градусів тепла. Також синоптики попереджають про погіршення видимості до 500 метрів.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 07:13, захід можна побачити у 17:34.

У цей день вшановується пам'ять святих Прова, Тараха і Андроніка. У минулі часи В цей день наші пращури спостерігали за зірками і гадали по них про погоду і врожай.

Яскраві зорі обіцяли мороз; тьмяні - відлигу; сильне мерехтіння зірок синіми відтінками - сніг і зміну погоди; а якщо зірки палали - бути вітрам і сухому року.

Нагадаємо, опалювальний сезон 2019: українці заплатять за тепло навіть без батарей

Як повідомляв Знай.uа , оформити субсидії стало простіше: як подати документи в два кліка".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Також Знай.uа писав, що зміниться для українців у жовтні: субсидії, податки, скасування дрібних грошей та інше.