У Дніпрі на пр. Героїв чоловік, якому заважала молода сім'я по сусідству, вирішив позбутися її ртуттю. Про це розповіли в сюжеті «9 каналу».

За словами постраждалої Катерини Водіної, 7 жовтня вона поверталася додому, коли помітила, що в дверний замок ртуті налили. До того часу отруйна речовина вже просочилося в приміщення.

Переночувати сім'ї з двома малюками довелося в отруєній квартирі, до ранку всі вони відчули себе погано. Перегляд кадрів з відеодомофона показав, що вранці 7 жовтня до дверей підходив сусід знизу, який раніше неодноразово скаржився на шум дітей. Він щось робить біля дверей, а потім йде.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кадри з відеодомофона

Підлив ртуті у замкову скважину. Конфліктний сусід намагався отруїти молоду сім'ю. Ймовірно, йому заважали маленькі діти, які мешкають поверхом вище. Інцидент трапився на початку жовтня. Відтоді постраждала родина зіштовхнулася з багатьма труднощами. Про реакцію надзвичайників та поліції — дивіться в сюжеті.

Geplaatst door 9 сhannel, Dnipro op Woensdag 23 oktober 2019

Лабораторне дослідження показало, що рівень ртуті в квартирі вище норми у 90 разів. Сім'я подала в суд на сусіда, а поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «хуліганство».

Як повідомляв Знай.uа в Одесі городян "поселили" на звалищі, сморід не давав дихати.

Знай.uа розповів, що в Дніпрі будуть штрафувати за розведення вогню.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що киян запрошували на концерт на звалищі.