У Дніпрі правоохоронці два роки відстежувати зловмисників, які підривали місцеві банкомати. І вже цими днями поліцейським вдалося провести резонансне затримання. Про це повідомляє відділ комунікації Дніпропетровської області.

Як відзначається, два роки правоохоронці шукали та перевіряли членів банди на причетність до підривів банкоматів в Дніпрі і викрадення банківських грошей. А вже в ніч на 23 жовтня поліцейські затримали трьох жителів Дніпра, у віці від 22 до 32 років, які підозрюються у вчиненні злочинів.

Окрім затримання, відбулися обшуки за місцем їх проживання. І слід зауважити, знайшли чимало: оперативники вилучили кілька пістолетів, патрони, номерні знаки до автомобілів, шоломи, бронежилети, газові балони, шланги та інші інструменти, за допомогою яких скоювалися злочини.

Також вилучено автомобілі BMW і ВАЗ, скутер і велосипед, на яких пересувалися чоловіки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що офіс президента України Володимира Зеленського планує перевірити депутатів у фінансовому комітеті Ради на детекторі брехні.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.