На Дніпропетровщині розшукують особливо небезпечного злочинця, який підозрюється у вбивстві.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

Правоохоронці розповіли, що в неділю, 27 жовтня підозрюваний вдарив чоловіка ножем, через це той помер. Ця пригода сталася близько 22:00, після скоєного злочину чоловік втік у невідомому напрямку.

Зараз співробітники поліції розшукують цього чоловіка, але поки що безрезультатно. Відомо, що підозрюваний, раніше судимий Беспалько Святослав Вікторович, 1976 року народження.


Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцезнаходження, прохання повідомити про це на лінію 102. Співробітники поліції гарантують конфіденційність інформатора.

Нагадаємо, що під Києвом врятували життя чарівному цуценяті.

Як повідомляв портал Знай.ua у Києві жінка потрапила в небезпечну пастку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Солоха Сергій може перебувати на території області в Тетіївському районі в селі П'ятигори.