На Дніпропетровщині чоловік під час "тихої охоти" виявив небезпечну знахідку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Вісті Придніпров'я".

У вівторок, 29 жовтня під час прогулянки по лісу за грибами чоловік виявив застарілу мінометну міну калібром 82 мм. Цю знахідку чоловік виявив за межами села Мости Верхньодніпровського району.

Про небезпечну знахідку грибник одразу ж повідомив в Службу спасіння. На місце пригоди оперативно виїхала бригада рятувальників ДСНС. Співробітники ДСНС знешкодили боєприпас шляхом контрольованого підриву. Також вони обстежили прилеглу територію, на випадок якщо поблизу є ще боєприпаси. Варто зазначити, що додаткових вибухонебезпечних предметів не було.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Співробітники ДСНС звертаються до всіх жителів Дніпропетровської області, що у разі виявлення підозрілих предметів, слід негайно про це повідомити на лінію 101, або 102. До приїзду спеціалістів можна огородити знахідку сигнальною стрічкою. Але пам'ятайте, що не варто брати в руки підозрілі предмети, адже це може коштувати вам життя.

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО шокувала Одесу: родичі підозрюють найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа в спальному районі Києва стався вибух: відео і перші подробиці.

Знай.uа писав, Сенцов змусив пропагандиста Соловйова добряче понервувати: "У Крим на танках".