Містяни вже чекають не дочекаються, коли в Дніпрі з'явиться новий аеропорт. Однак не все так швидко, як хотілося б. Дніпровський аеропорт почнуть будувати вже навесні 2020 року.

Про це на форумі в Маріуполі заявив інвестор проекту Олександр Ярославський.

Олександр Ярославський розповів, що інвестиційна група DCH має намір бужувати термінал в Дніпрі. А українська держава виділити гроші на будівництво злітно-посадкової смуги.


Ярославський зазначив, що українська держава виділить на будівництво аеропорту в Дніпрі 1 млрд грн. Ще 200 млн грн будуть перерозподілені з проекту аеропорту у Дніпропетровській області біля села Солоне.

Інвестор зазначив, що передбачуваний пасажиропотік в цьому аеропорті буде 4 млн осіб на рік. Також Ярославський розповів і про місце на якому буде збудований новий термінал аеропорту. Його зведуть на місці перонів діючого аеропорту.

Нагадаємо, Scandinavian Airlines повернулася в Київ і відкрила новий прямий рейс з Осло.

Як повідомляв портал Знай.ua , в Євросоюзі підвищили вартість квитків на лоукостери.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що "Міжнародні авіалінії України" скорочують польоти з аеропорту "Бориспіль".