У Дніпрі має намір виступити скандальний цирк братів Гертнер. Городяни масово висловлюють своє незадоволення і виступають проти приїзду цього цирку в місто.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Дніпрі другого листопада запланували виступ цирку братів Гертнер. Варто відзначити, що він заборонений у багатьох країнах Європи, але незважаючи на це, він продовжує існувати.

Цирк братів Гертнер родом з Німеччини і він був замішаний в безлічі різних скандалів. В основному вони стосувалися того, що працівники цирку жорстоко поводяться з тваринами, які беруть участь у виставах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що цікаво, цей цирк не користувався особливою популярністю і схваленням навіть до 1 січня 2005 року, коли в Австрії вступив у силу закон про заборону цирків з тваринами.

Брати Гертнери - найвідоміші в Європі дресирувальники слонів, і "славляться" вони своєю неймовірною жорсткістю до цих тварин. На них часто можна побачити величезні синці, гематоми, гнилі рани. Щоб вони були слухняними їх можуть тижнями морити голодом і залишати без води. Також варто підкреслити, що за це їх вже неодноразово штрафували, але це ніяк не вплинуло на їх роботу.

2 листопада активісти та усі небайдужі збираються на акцію біля цирку в 15:00.

Нагадуємо, що використання тварин у цирках вже заборонено в деякий містах України. Так, на початку жовтня таке рішення ухвалила міська рада Львова.

Як повідомляв портал Знай.uа , в 2016 році 147 тигрів були вивезені зі скандального "Храму тигрів" в Тайланді у провінції Канчанабурі.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві та ще 23 містах України пройшов Марш на захист тварин.