У Дніпрі люди перекрили дорогу через нові тарифи на тепло.

Про це повідомляє Depo. Дніпро.

У четвер, 31 жовтня дніпряни вийшли на протест через те, що їх перевели з КП "Коменергосервіс", який отримував тепло з Придніпровської ТЕС, в більш дороге в плані тарифу КП "Теплонерго". Зокрема акція протесту проходить на лівому березі Дніпра.

Протестувальники звернулися до президента України Володимира Зеленського, у свою чергу вони визнають, що це не його компетенція, але містяни просять втрутитися в цю ситуацію.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також містяни вимагали приїзду на місце мітингу міського голови Бориса Філатова. Також протестувальники заявили, що мер в останній час відмовлявся говорити з людьми з приводу підвищення тарифів.

Мітингувальники закликали виходити на вулицю всіх жителів лівого берега.

Нагадаємо, що 24 жовтня на офіційному сайті президента України Володимира Зеленського з'явилася нова електронна петиція, автор якої вимагає, щоб кримінальні новини показували тільки після 23:00.

Як повідомляв Знай.uа , в українській столиці зафіксували другий випадок захворювання на дифтерію за останній час.