Під Дніпром засудили співробітницю поштового відділення за привласнення грошових коштів пенсіонерів.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Місцева прокуратура Жовтих вод направила до суду обвинувальний акт стосовно громадянки за вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі і перебувало в її віданні).


Правоохоронці з'ясували, що в квітні 2019 року жінка не виплатила пенсію та грошову винагороду 9 особам і не надала ці кошти начальнику поштового відділення під час звіту.

Також правоохоронці з'ясували, що ця жінка не вносила в касу повну суму готівкових коштів, отриманих у населення на переплату періодичних видань.

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки.