У Дніпрі пара довгожителів відсвяткувала своє платинове весілля ( 70 років разом).

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпро вечірній".

У Дніпрі подружжя-довгожителів відзначили платинове весілля - 70 років разом. За своє спільне життя вони виховали трьох дітей, п'ятеро онуків, сім правнуків і праправнучку.

Зараз Євгенії Петрівні – 92 роки, а Івану Федосеевичу - 98 років. За їх словами секрет такого міцного шлюбу простий - треба завжди підтримувати один одного, щоб не трапилося. А також вони кажуть що потрібно сумлінніше ставитися до своєї сім'ї, адже це найголовніше в житті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Євгенія Петрівна згадала, як вони познайомились. Це було в гостях у її подруги, в той же вечір Іван провів її додому. А всього через три тижні зробив пропозицію. Вони впевнені, що це була любов з першого погляду.

Тепер у день весілля в їх домі повно гостей, адже збирається вся велика родина. Не встигнувши відсвяткувати 70-річчя з дня весілля вони вже будують плани на дубове весілля – 80-річний ювілей їх любові.

Нагадаємо, раніше еротичний гороскоп на 18 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Козерогам потрібна медитація, Близнюки замечтаются.

Також Знай.ua писав, що Венера в Скорпіоні: які труднощі чекають кожен знак Зодіаку самий непередбачуваний період року.

Знай.ua повідомляв про східний гороскоп на 2020 рік: кому Щур принесе неземну любов і валізи грошей.