У Дніпрі в одному з тролейбусів сталася страшна НП з дитиною, поїздка для маленького дніпрянина закінчилася травмою.

Про це написав батько потерпілого хлопчика Тарас Соцко в соціальній мережі Facebook в спільноті "Райончик".

Так, Тарас Соцко розповів, що поїздка у тролейбусі №17 для його сина закінчилася травмою. Він розповів, що в цей день тролейбус їздив без кондуктора і тому запускали лише на передні двері. Перед його сином заходило дві жінки і коли почав заходити хлопчик, водій почав закривати двері, і дитина виявився затиснутий у дверях.

"Водій-чмо зачиняє двері, не впевнившись, що пасажирів у дверному прорізі немає. Нога сина виявляється затиснута в дверях по коліно. Я хапаю сина і кричу, щоб водій зупинився, але він їде далі", - розповів Соцков.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

На щастя, з дитиною був батько і він врятував його, не дочекавшись реакції від водія. Тарас Соцко досі не може повірити, що це сталося з його сином, і що таке взагалі можливо. Адже чоловік голосно кричав водію, і той напевно все чув.

"Я не повірю, що цей моральний ур*д не чув. Слава Богу, це був старий напіврозвалений совдепівський троль, і нога вискочила, не потягнувши за собою", - зазначив батько дитини.

На щастя, ця пригода закінчилася без значних травм, але двері тролейбуса залишили на нозі хлопчика величезний синяк. Зараз дитина сильно налякана і не розуміє, як це могло статися.

Нагадаємо, десяток виснажених малюків визволили з квартири в Києві.

Як повідомляв портал Знай.ua у Києві вандали розділи чотирьох малюків і залишили замерзати, ні краплі жалю.

Також портал Знай.ua писав, Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс.