У деяких дніпрян перші вихідні листопада минули дуже бурхливо, - такий висновок зробили очевидці, які стали свідками бурхливого інтим-шоу, влаштованого молодою парою просто у маршрутці.

Пікатне відео оприлюднили на сторінці спільноти "Лівобережний — 3 Дніпро" у Facebook.

"У маршрутці № 38 (Лівобережний-3 – площа Успенська) закохана парочка напідпитку розгубила по салону іграшки сексуального характеру", - пише автор публікації.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"38 маршрутка. П'яна парочка втрачає свої покупки прямо в салоні. Double dones — виступає спонсором, хороших і продуктивних вихідних", — жартують у мережі.

Нагадаємо, що в Одесі проведуть конкурс на кращу пару молодят.

Як повідомляв портал Знай.ua, найкрасивішою дівчиною Всесвіту стала 26-річна запоріжанка: красуні одягли заповітну корону. 26-річна Анастасія Субота на конкурсі краси "Міс Україна Всесвіт 2019"представляла Запоріжжі.

Також портал Знай.ua писав, що зібрана підбірка порад від учасниць проекту "Топ-модель по-українськи".