У понеділок, 4 листопада, в Дніпрі водій Міtsubishi заблокував рух трамваїв, чим викликав бурхливу реакцію з боку містян, які запізнювалися через скандальну витівку автохама.

Відповідну інформацію та відео оприлюднили очевидці на Telegram-каналі Hyevuy_dnepr.

Дніпряни взялися виховувати автохама

У повідомленні йдеться, що пообіді водій Міtsubishi залишив свій автомобіль просто на рейках трамвайного маршруту по вулиці Центральній, чим перекрив рух трамваїв у двох напрямках.

Була затримка в русі трамвая маршруту № 1 по напрямку до залізничного вокзалу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На місце події були викликані поліція і евакуатор Служби евакуації. Але ще до приїзду поліції розлючені пасажири самостійно звільнили проїзд. Прибулому наряду поліції залишалося тільки дочекався водія і скласти на нього адміністративний протокол.

Нагадаємо, що в школах під Києвом дітей годували неякісними продуктами, які раніше були списані з-за терміну придатності.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Також Знай.uа писав про те, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.