У понеділок, 4 листопада, в Дніпрі на проспекті Миру двоє невідомих жорстоко побили чоловіка, який просто йшов вулицею.

Подробиці повідомляє "Інформатор".

У повідомленні йдеться, що нападники розбили чоловікові голову, однак на цьому вони не зупинилися: коли той вже лежав на землі, вони справили на нього малу нужду і зникли в невідомому напрямку.

За неофіційною інформацією, постраждалий — громадський діяч, активіст і наближений відомого "мітингаря" Костянтина Більцана, — Олександр Юровских. Побивши його, нападники, очевидно, діяли з мотивів особистої помсти.

Постраждалий після нападу

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Перехожі викликали на місце швидку допомогу. Медики, в свою чергу, госпіталізували Юровских в 6-у міську лікарню для надання допомоги. Варто додати, що на лікарняному ліжку чоловік опинився не вперше - близько року тому його побили напередодні поїздки на черговий мітинг у Київ.

Нагадаємо, що у місті Лева з'явилася нова петиція з вимогою надати стабільні графіки курсування громадського транспорту після 23:00.

Як повідомляв портал Знай.uа , в громадському транспорті Львова будуть спостерігати за пасажирами

Також Знай.uа писав про те, що в Австрії вирішили платити за користивання громадським транспортом.