Кінолог з Дніпра влаштувала собакам фотосесію в стилі хоррор до Хелловіну.

Про це повідомляє інформаційний портал "Відкритий".

Дніпровський кінолог Ангеліна Шведченко вже кілька років навчає собак танців. Напередодні Хеллоуїна дівчина влаштувала для своїх вихованців святкову фотосесію.

Кінолог влаштувала собакам фотосесію Фото: Відкритий

Ангеліна Шевченко розповіла, що вона захоплюється трюковим дресируванням з 2011 року. Професійним кінологом вона стала 2015 року. Саме тоді вона стала інструктором, а згодом суддею КСУ з танців з собаками.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кінолог влаштувала собакам фотосесію Фото: Відкритий

"Спочатку собаку навчають різним трюкам, потім підбирають музику індивідуально під пару людину з собакою. Після продумують ідею танцю, і з'єднують трюки таким чином, щоб в результаті вийшла цілісна картина", — розповіла Ангеліна.

Кінолог влаштувала собакам фотосесію Фото: Відкритий

Зараз Ангеліна власниця двох собак — далматина Вікі і кавалер-кінг-чарльз-спанієля Ріо. До новомодного свята Хеллоуїн для вихованців влаштували святкову фотосесію.

"У цьому році ми організували розкішну фотосесію з різними локаціями і тематичним реквізитом. Тим більше, собаки дуже люблять фотографуватися. Ми майже все літо брали участь у різних тематичних фотосесіях", — відзначає Ангеліна.

Нагадаємо, вчені з'ясували, що собаки можуть розрізняти ненадійних людей

Як повідомляв портал Знай.ua , мешканцям зоопарку Києва влаштували справжнє свято з справжніми хелловінськими гарбузами

Також Знай.ua писав, ніж собаки нагадують дітей і як маніпулюють людьми.