У Дніпрі молодий чоловік покінчив життя самогубством: його тіло виявили на гілці дерева по вулиці Деземовской. Про це передає «Інформатор».

Як повідомляється, тіло загиблого було виявлено близько першої години ночі 8 листопада. Його знайшли випадкові перехожі.

Молодий чоловік покінчив життя самогубством

Вдалося також з'ясувати, що загиблому хлопцю було всього 17 років, він нібито навчався в Дніпровському коледжі радіотехніки. Причини, з яких молодий чоловік накинув на шию петлю, поки не встановлені.

За попередніми припущеннями співробітників слідчо-оперативної групи, яка прибула на місце страшної події, хлопець міг покінчити з собою через проблеми в особистому житті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Одесі під час гри у футбол ворота впали на студента, в результаті безлічі отриманих травм він загинув.

Також "Знай.uа" писав, що в Києві заарештували ветерана АТО Інну Грищенко з позивним "Пума". Печерський суд Києва провів засідання щодо обрання запобіжного заходу жінці.