На Дніпропетровщині піца допомогла розшукати крадія.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України у Дніпропетровській області.

У Марганці чоловік систематично грабував автомобілі, припарковані біля під’їздів багатоповерхівок. Він зламував замки та викрадав цінні речі. Але, у вівторок, 12 листопада під час скоєння чергового злочину чоловік натрапив в автомобілі на два ящики з піцою. Все найдете він з’їсти не зміг, тому вирішив пригостити на вулиці безхатьків.

Завдяки цьому правоохоронці вийшли на слід підозрюваного. Зловмисник переховувався в одному із сіл Томаківського району. Під час обшуку поліціянти вилучили в нього дві автомагнітоли та один ящик з піцою, які повернули власникам.

У Марганці розшукати крадія допомогла піца Фото: Національна поліція

Правоохоронці оголосили 29-річному місцевому жителю підозру за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне йому загрожує покарання у виді арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що київські поліцейські зловили двох злочинців, які грабували людей, попередньо отруївши їх клофеліном.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у Києві з початку року було зафіксовано п'ять випадків отруєння клофеліном.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також "Знай.uа" писав про те, що у Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста.