Стало відомо, скільки разів мер Дніпра Філатов був у відпустці і відрядженнях і скільки витратили на його поїздки.

Про це повідомляє інформаційний портал Інформатор.

Починаючи з 2016 року міський голова Борис Філатов був у відрядженні понад одного календарного місяця в році. У 2016 мер витратив на відрядження понад 81 тис. грн. У 2017 році - 49,6 тис. грн, а в 2018 році - 113,8 тис. грн. У цьому році на відрядження мер витратив 170,4 тис. грн.

Скільки Філатов витратили на поїздки


Організацією відряджень міського голови займається Департамент економіки і фінансів. Послуги з купівлі авіаквитків і бронювання готелів віддані на аутсорсинг Дніпропетровська філія ТОВ "Пілот". За три роки з бюджету Дніпра цієї компанії заплатили 1 млн 196 тис. грн.

Скільки Філатов витратили на поїздки


У Бориса Філатова в 2019 році одна відпустка була чергова, а два інших — у червні і в липні — за сімейними обставинами. У які конкретно терміни мер вирішував свої сімейні справи — не повідомляється.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скільки Філатов був у відпустці

Нагадаємо, у Дніпрі з'явиться безкоштовний каток, прон буде розташований на площі Героїв Майдану. Це розвага припаде до смаку багатьом жителям Дніпра.

Як повідомляв портал "Знай.іа" в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

"Знай.іа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах.