Цими днями у Дніпрі троє молодиків скоїли самосуд над місцевим чоловіком, який стріляв по котах і собакам зі зброї. Відтак, вони забрали у "снайпера" пістолет та перетворили його в мішень. Про таке розповіли у Facebook-спільноті "Типове Дніпро".

Як відзначається, місцеві жителі вистежили, чоловіка, який стріляв по котам і собакам з пневматичного пістолета в їхньому районі, а потім і взагалі почали по ньому стріляти.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Цілилися в ноги і область паху, але на їх же щастя, є тільки кілька попадань в м'які тканини ніг і сідниць. Чоловік відмовився звертатися в поліцію, а також відмовився від допомоги в супроводі додому. Це самосуд, який міг закінчитися плачевно", - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що в коментарях люди висловлюють свою думку стосовно цього, та кажуть, що "молодики зробили все правильно"

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, в Одесі сім'ї колектори влаштували звірячі тортури: "'Витрясли душу"

Як повідомляв раніше Знай.ua побиття школярок в Запоріжжі обростає скандальними подробицями, недитяча жорстокість: "Цілуй кросівки"

Також Знай.ua писав про те, що під Дніпром озвірілі охоронці побили чоловіка з вадами слуху: дику розправу зловила камера.