В неділю, 24 листопада, у Дніпрі небо буде ясним до самого пізнього вечора, опадів не передбачається.

Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Погода в Дніпрі 24 лимтопада, фото: Синоптик

Температура повітря цього дня буде коливатися від о градусів вдень до -8 градусів надвечір та вночі, тому синоптики радять одягатися тепліше та вживати теплі напої.

24 листопада відзначається день преподобного Феодора Студита, сповідника. У народі говорили: "Федір Студит землю студить". Зазвичай з цього дня починає студить і морозити: "Зі Студита холоднеча, що не день, то гірше". Часто це буває сніжний день. Якщо у цей день було вогко або йшов сніг, чекали відлиги до Господарювання (4 грудня). Якщо день був ясним, незабаром чекали похолодання. По цьому дню судили про майбутню зиму: якщо день був теплим, то й зима буде теплою, і навпаки.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.