У Дніпрі, в аптеці Медакадемії, яка розташована на Соборній площі, орудують спритні злодійки. Однією з їхніх жертв став місцевий житель, у якого поцупили IPhone XS. Момент крадіжки зафіксували камери відеоспостереження, встановлені в торговому залі. Відео розмістили в пабліку «Дніпро оперативний».

Як наголошується, крадіжка на відео була здійснена 20 листопада, близько полудня. Злодійки працюють в парі: одна з них придивляється жертву і підбирається ближче. Друга в цей час прикриває те, що відбувається, від інших відвідувачів і ніби-то ненароком відволікає увагу чоловіка на себе. Її напарниця запускає руку в чужу кишеню і витягує дорогий гаджет.

В Днепре девушки виртуозно украли Айфон у мужчины: видео

"20 ноября около 12-39 в аптеке Медакадемии на площади Соборной,4 у меня украли телефон (IPhone XS)", - сообщает днепрянин Антон На видео видно, как две девушки подходят близко к стоящему у витрины аптеки мужчине, некоторое время стоят рядом, а потом резко разворачиваются и уходят "Есть фото и видео предполагаемых преступниц... Видно, как вытягивают из кармана", - пишет днепрянин - 2 девушки, орудуют в этом районе... До сих пор приходят данные о его местонахождении", - пишет горожанин. - За помощью в полицию обращался, но буду благодарен за распространение информации!" Если владеете информацией о произошедшем случае - позвоните в полицию по тел.102 Подписывайтесь на Днепр оперативный Телеграм - https://t.me/joinchat/AAAAAErWhuJvU4idhbZZiw

Geplaatst door Днепр оперативный op Donderdag 21 november 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Після цього обидві злодійки швидко тікають з аптеки.

За даними пабліка, зловмисниці не в перший раз промишляють в цьому районі. Постраждалий громадянин зазначає, що повідомив до поліції, але буде вдячний за будь-яку допомогу в затриманні злочинниць.

Нагадуємо, що минулого тижня на столичному залізничному вокзалі злодійки намагалися пограбувати нацгвардейца.

Як повідомляв портал Знай.іа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.іа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.