Публічних визнань у любові до Дніпра стало ще більше: популярний український рок-гурт VIDVERTO оприлюднив відеокліп, в якому показав красу рідного міста.

Видеокліп «Мій Дніпро» став частиною фільму «Кіномандрівка Дніпропетровщиною DNIPRO REGION». У ролику показано найдорожчі для серця кожного днепрянина місця: проспекти, вулиці, парки, мости, і, звичайно ж, Монастирський острів.

Звучить багато добрих слів на адресу рідного міста - група VIDVERTO, відома своїм патріотизмом, була заснована в Дніпрі в 2014 році.

"Подяка. Прекрасне почуття, маючи яке ти стаєш всесильним… VIDVERTO вдячні всім, хто причетний до створення цієї роботи», - зазначають учасники групи.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Нагадаємо, Надія Мейхер розповіла Знай.uа, як стала касиром в "Укрзалізниці" і закохалася в героя Юрія Горбунова.

Крім цього, Мейхер зізналася Катерині Осадчій про те, як цілувалася з її чоловіком на зйомках “Великі Вуйок”.

А зірка комедії “Скажене Весілля” Назар Задніпровський розповів Знай.іа, як Юрій Горбунов ставить на місце артистів-вискочок.