На Дніпропетровщині жінка прирекла на голодну смерть трьох маленьких дітей.

Про це повідомляє інформаційний портал "Надзвичайні новини".

У Кривому Розі 21-річна жінка покинула трьох маленьких дітей та зникла. Таким вчинком горе-мати прирекла крихіток на голодну смерть. Відзначається, що найменшій дитині всього 11 місяців.

Відомо, що мати поїхала в інше місто, а діти залишилися зовсім без нагляду. При цьому малята були голодні та з відчиненими вікнами та балконом.

Ілюстративне фото

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сусіди почули плач малят та викликали наряд поліції та бригаду швидкої допомоги. На місці пригоди правоохоронці виявили величезну кількість розкиданих ліків, шприців та використаних підгузків. При цьому копи навіть виявили саморобний прилад для вживання наркотиків.

Діти були вкрай налякані та дуже голодні. 11-місячну дівчинку медики госпіталізували. Наразі її стан кваліфікують як край важкий. Старших же дітей доправили до реабілітаційного центру.

Нагадаємо, що в Одесі однорічну дівчинку працівники швидкої допомоги екстрено доставили до лікарні. Дівчинка була без свідомості та попри загрозу її життю мати до останнього не зізнавалася, що викликали такий стан дитини.

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.